Homepage - Koorpartij-oefening

Koorpartij-Oefening
Ga naar de inhoud
Zingen is twee keer bidden


Mijn naam is Aat Vogelaar. Muziek maken (zingen en orgel spelen) is één van mijn hobby's.
Ik heb in de loop der jaren bij meerdere koren met verschillende dirigenten gezongen en ben tot de conclusie gekomen dat, ongeacht iemands capaciteiten, niemand het leuk vindt om te veel tijd te steken met het "ïnstampen" van noten.. Dus om dit te vermijden, heb ik oefenbestanden gemaakt die mensen kunnen gebruiken, op hun computer of om te downloaden naar mp3-spelers en dergelijke. Hiermee kunt u tijdens het autorijden, tijdens het wachten op luchthavens / dokterspraktijken of wat dan ook, vaardiger worden in uw eigen tijd, terwijl u uw klusjes in het hele huis doet.
Op deze website vindt u oefenbestanden in mp3 formaat voor muziek die door veel oratorium verenigingen wordt gezongen. Bij het maken van de oefenbestanden maak ik onder andere gebruik van het muzieknotatie programma Sibelius. Op de website zijn ter ondersteuning ook  YouTube filmpjes, cd opnames e.d. te vinden.

De oefenbestanden op deze website zijn mp3 bestanden. De afspeelsnelheid van deze bestanden is op deze website niet te wijzigen omdat de website geen ingebouwde mp3 speler heeft met deze mogelijkheid.
Toch kan het handig zijn als je de afspeelsnelheid van het mp3 bestand wel zou kunnen veranderen om bijvoorbeeld bij het studeren snelle passages beter te kunnen beluisteren.
Hiertoe moet je het betreffende bestand dan wel eerst downloaden naar je eigen PC.
Hoe het downloaden en traploos wijzigen van het afspeeltempo  met Windows Media Player gaat, kunt u  HIER lezen:

BENT U GEÏNTERESSEERD,
HOUD DAN DE WEBSITE IN DE GATEN WANT REGELMATIG WORDEN HIEROP NIEUWE OEFENBESTANDEN GEPLAATST!


Terug naar de inhoud